Utbildningar.

Våra Utbildningar

Bejoin erbjuder grundläggande utbildningar för att öka kompetensen och skapa en grundläggande förståelse för effektivisering och digitalisering.
Courses Image 06

Excel för Ekonomer

Grundläggande kurs för dig som är Ekonom och behöver utöka dina kunskaper i Excel. Efter denna utbildning kan du navigera i Excel samt använda de vanligaste funktionerna.

Courses Image 05

Excel för Controller

Under denna utbildning får du lära dig att bygga upp smarta och tydliga Excelmodeller för uppföljning av bolagens nyckeltal (KPI). Kursen går igenom grunder i Power Query och Powerpivot.

Lean Accounting

Denna kurs går igenom grunderna i ekonomi och varför ekonomi styr besluten i bolagen. Kursen riktar sig mot personer i ledande befattningar och personer som har ett resultatansvar.

Grundkurs IT

En grundkurs i IT, vilka möjligheter finns det att bygga upp databaser för datahantering och hur kan man arbeta med intranät samt dokumenthanteringssystem. Kursen går även igenom grunderna i GDPR och hur viktigt det är att ha en hög säkerhet för personuppgifter.

Courses Image 02

Affärssystem (ERP)

En grundkurs i hur affärssystemen är uppbyggda och hur olika databaser är sammankopplade. Kursen är till för dig som vill börja arbeta med BI system och vill få en grundläggande förståelse av hur en affärsystemsdatabas är uppbyggd.

Courses Image 01

Business Intelligence (BI)

Grundkurs för personer som söker grundläggande kunskaper i Qlik Sence och Power BI. Kursen går igenom de olika programmen med målet att skapa förståelse för de olika programmen och hur de är uppbyggda och används.

Rulla till toppen