Lediga jobb.

2021-06-16

Västerås, Västmanlands län

Vi söker dig som är controller eller redovisningsekonom som vill ha en snabb utveckling framåt genom att på kort tid få möjligheten att få erfarenhet av flera system och arbeta för olika verksamheter. Som person är du affärsorienterad, analytiskt lagd och prestigelös.

Du är självgående, strukturerad och noggrann samt har en förmåga att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du trivs i en stöttande roll och har en stark vilja att effektivisera och förbättra. Vi ser att du har ett stort fokus på samarbete och du förstår vikten av god kommunikation.

2021-07-01

Västerås, Västmanlands län

Vi söker dig som är erfaren Business Controller eller Ekonomichef och letar efter en ny utmaning eller ett nytt uppdrag. Som person är du affärsorienterad, analytiskt lagd och prestigelös. Du är självgående, strukturerad och noggrann samt har en förmåga att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du trivs i en stöttande roll och har en stark vilja att effektivisera och förbättra. Vi ser att du har ett stort fokus på samarbete och du förstår vikten av god kommunikation.

Scroll to Top