Är du vår nästa stjärna.

Vi ger dig verktygen för att lyckas

Vi erbjuder alla konsulter en sponsor med bred erfarenhet och som arbetat flera år inom interim management. Inför varje uppdrag genomför vi en behovskartläggning av uppdraget som genomförs av uppdragets sponsor. Uppdragets sponsor är en senior interim konsult som under 1-2 dagar träffar kunden för att säkerställa att vi tillsätter rätt kandidat till rätt tjänst. Vi sätter upp mål och handlingsplan för konsulten och har kontinuerliga uppföljningar under uppdraget med konsulten för att säkerställa att vi levererar enligt avtal och stöttar konsulten på plats.

Vi söker dig som motiveras av att styra upp och skapa ordning

För oss är viljan, kunskapen och erfarenheten det viktigaste för att klara uppdraget. Besitter du dessa 3 egenskaper, har du med största sannolikhet rätt personlighet för att klara uppdraget. Därför är det viktigaste för oss att veta vad du kan och vad du kan göra för våra kunder.

 Viljan – Vad driver mig.

 Kunskapen – Vad har jag lärt mig.

 Erfarenheten – Vad kan jag erbjuda.

Hur vi finner ditt uppdrag

Tajming inom interim är en nyckelfaktor. Våra kunder söker långsiktiga lösningar men har ett kortsiktigt behov som måste lösas. Kundens behov ser olika ut, så det är viktigt att dina kunskaper, metoder och erfarenhet stämmer överens med kundens. Vi lägger stor vikt vid att kartlägga kundens behov för att få en detaljerad uppdragsbeskrivning.

Våra konsulter och specialister

Vi tillhandahåller konsulter och interimlösningar inom följande kategorier

CFO

Fokuserar på det strategiska arbetet och innehar det yttersta ansvaret för bolaget/koncernens affärsutveckling och ekonomiska styrning. Är ett säkert och kostnadseffektivt val när det behövs erfarenhet och ett tydligt ledarskap.

Ekonomichef

Arbetar nära verksamheten och ansvarar för den legala redovisningen samt analyserar och beräknar den framtida lönsamheten. Är ett säkert och effektivt sätt för att skapa stabilitet.

Controller

Analyserar och följer upp resultat så att effektiviteten maximeras samt medverkar i utvecklingen av bolaget genom att stötta ledning och verksamheten. Är ett säkert och snabbt sätt att få kontroll på sin lönsamhet.

Redovisning

Har kompetens att ansvara för att hands-on upprätta bokslut, årsredovisningar, moms och skattedeklarationer samt att delta i budget- och prognosprocessen för ett eller flera bolag. Är ett säkert och tryggt sätt för att bibehålla stabilitet

IT-Utvecklare

Planerar, programmerar och konfigurerar i ett flertal system. Tar ett personligt ansvar för att leveransen blir bra, i tid och som beställaren vill ha det. Jobbar ofta som del av ett utvecklingsteam.

IT-Projektledare

Står för det Agila ledarskap som leder utvecklingsteamet gemensamt emot de mål som beställaren satt. Projektledaren är ytters ansvarig för att leverera i tid och håller beställarens specifikationer.

Behöver du råd?

Genom en omfattande kartläggning och kvalitetssäkring kan vi nå det bästa urvalet och säkerställa rätt ledare eller specialist. Har du frågor eller behöver råd, kontakta oss så hjälper vi dig.

Duis Aute Irure Dolor In Reprehenderit In Voluptate Velit

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur

Written By
Steven Bell

Sunt In Culpa Qui Officia Deserunt Mollit Anim Id Est Et Cu

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum

Written By
Steven Bell

Quis nostrud exercitation ullamco laboris nisaQuis Nostrud

Quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat nulla pariatur eli

Written By
Steven Bell
Rulla till toppen