Intresseanmälan IT

2023-12-15

A1250864

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram

Detaljer.

Katja Tamminen
2023-12-15
Heltid
Tillsvidareanställning
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Västerås, Västmanlands län

Arbetsbeskrivning.

Katja Tamminen
2023-12-15
Heltid
Tillsvidareanställning
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Västerås, Västmanlands län

Bejoin är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomi och IT i Mälardalen. Vi bistår företag och organisationer med konsult- och interimslösningar samt rådgivning. Vi letar ständigt efter nya kandidater. Även fast du inte hittar en annons som passar dig på vår hemsida just nu, så ser vi gärna att du skickar in ditt CV och personliga brev, för en eventuell framtida matchning.

Ansvarsområde.

Är du erfaren IT-utvecklare eller IT-projektledare och letar efter en ny utmaning eller ett nytt uppdrag? Vi ser en ökad efterfrågan från våra kunder som söker IT-utvecklare av olika slag och erfarenhetsnivå. Förfrågningarna gäller både inom rekrytering, anställd konsult och associerad konsult som är verksam i Mälardalen.

Kvalifikationer.

• Ansvara för och driva olika IT-utvecklingsprojekt
• Programmering av Frontend/Backend
• Utveckla tekniska strategier som del av ett team eller självständigt.

Du har Universitetsutbildning och har jobbat med IT-utveckling under några år, som exempelvis webb - och applikationsutveckling eller databashantering.
Kunskaper i C#, F#, .NET Core, Vue, React, Angular och TypeScript är meriterande, likaså Git, API er och Agila arbetssätt.

Om Bejoin.

Uppdragen riktar sig till dig som vill ha en fast anställning eller som associerad konsult med eget bolag. Det som gör oss unika är att vi erbjuder alla konsulter en sponsor med bred erfarenhet och som arbetat flera år inom interim management. Inför varje uppdrag genomför vi en kartläggning av behov, gällande befattningen som genomförs av uppdragets sponsor. Uppdragets sponsor är en senior interim konsult som under 1-2 dagar träffar kunden för att säkerställa att du har rätt förutsättningar att klara dina arbetsuppgifter och en person att rådfråga under uppdraget.
Rulla till toppen