Intresseanmälan Controller

2022-11-30

A1168380

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram

Detaljer.

Mikael Schill
2022-11-30
Heltid
Tillsvidareanställning
Erfarenhet krävs
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Västerås, Västmanlands län

Arbetsbeskrivning.

Mikael Schill
2022-11-30
Heltid
Tillsvidareanställning
Erfarenhet krävs
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Västerås, Västmanlands län

Vi söker dig som är erfaren Business Controller eller Ekonomichef och letar efter en ny utmaning eller ett nytt uppdrag. Vi ser en ökad efterfrågan från våra kunder som söker Controllers av olika slag och erfarenhetsnivå. Förfrågningarna gäller både inom rekrytering, anställd konsult och associerad konsult som är verksam i Mälardalen.

Ansvarsområde.

• Månads- och årsbokslut

• Månadsrapportering

• Analys

• Presentation till ledningsgrupp

• Delaktighet i budget & prognosarbete

• Utveckling av rapportering

Kvalifikationer.

Vi söker sig som är utbildad civilekonom och som controller eller ekonomichef i minst 2 år. Vi ser att du tidigare arbetat med budget, prognos och analysarbete i en stöttande roll. Har du kunskaper inom redovisning är det meriterande likväl som erfarenhet från tillverkningsindustrin.

 Eftersom många av våra kunder är internationella arbetsgivare behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal samt skrift. Då rollen är affärsorienterad och analytisk förväntas du bidra med insikter och korrekt data för beslut.

Om Bejoin.

Bejoin är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet i Mälardalen. Vi bistår företag och organisationer med konsult- och interimslösningar samt rådgivning. Uppdragen riktar sig till dig som vill ha en fast anställning eller som associerad konsult med eget bolag. Som fast anställd, erbjuder vi en trygg tillsvidareanställning och du har en fast lön både på och mellan uppdrag samt 30 dagars semester. Det som gör oss unika är att vi erbjuder alla konsulter en sponsor med bred erfarenhet och som arbetat flera år inom interim management. Inför varje uppdrag genomför vi en behovs-kartläggning av befattningen som genomförs av uppdragets sponsor. Uppdragets sponsor är en senior interim konsult som under 1-2 dagar träffar kunden för att säkerställa att du har rätt förutsättningar att klara dina arbetsuppgifter och en person att rådfråga under uppdraget.
Rulla till toppen